B&B Arbores

Interactieve kaart
Wandelen en fietsen

 

Interactieve kaart
Wandelen en fietsen
In de vrije natuur

Via de app “Routiq” vind je veel routes rond Hoogeloon. Speciaal voor onze gasten hebben wij zelf een aantal wandelroutes uitgestippeld. Deze zijn te vinden in de Routiq app. Op onze Socials delen we ook regelmatig een mooie route ter inspiratie. 

Wandelen en fiets in een groene omgeving

🇬🇧 Press here for English

Onze Bed & Breakfast is gelegen in de Brabantse Kempen. Een rustige en groene omgeving waar het heerlijk wandelen en fietsen is. Met de interactieve kaart kun je zelf je routes plannen en genieten van de mooie natuur. Het zijn officiële en goed gemarkeerde routes via knooppunten, dus je kunt zorgeloos op pad gaan! Een lunchpakketje voor onderweg regelen we graag voor je.

Zo werkt deze routekaart 

Verschuif de kaart en zoom in en uit om de routes beter te bekijken. Met de tabbladen bovenaan de kaart kun je wisselen tussen wandel- en fietsroutes.

Tip: wil je een route uitstippelen? Creëer alvast jouw wandel- of fietsroute door Noord-Brabant met de online routeplanner op www.routesinbrabant.nl. Fietsen en wandelen via knooppuntroutes in Brabant. Als fietser of wandelaar in Noord-Brabant kun je heel gemakkelijk gebruik maken van het knooppuntensysteem; een netwerk van mooie en duidelijke bewegwijzerde wandel- en fietspaden door heel Noord-Brabant. Ieder knooppunt heeft een eigen nummer. Door van het ene knooppunt naar het volgende te lopen of te fietsen, creëer je jouw eigen route. Langs de fiets- en wandelpaden staan borden met daarop de knooppuntnummers en pijlen die je de juiste weg wijzen. Bij ieder knooppunt staat bovendien een paneel met een routekaart, zodat je je route ook altijd kunt aanpassen. Ook worden hier de afstanden tussen de knooppunten aangegeven.

Druktemeter Brabantse Natuurgebieden

In deze kaart zie je de actuele drukte in de Brabantse natuurgebieden. Check de actuele drukte voordat je op pad gaat, zodat je veilig kunt genieten van de mooiste routes in Brabant! De druktemeter gebruikt drie kleurcodes:

• Groen: het is rustig, je kunt gerust komen recreëren.
• Oranje: het is aan de drukke kant of drukte wordt verwacht, overweeg elders naartoe te gaan.
• Rood: het is te druk, ga naar een andere locatie.

In verband met de maatregelen omtrent de ontwikkeling van het Corona-virus (COVID-19), vragen wij je de richtlijnen van het RIVM in acht te nemen. Zeker op de uitgestippelde routes en in natuurgebieden kan het druk zijn. Houd ten minste 1,5 meter afstand van elkaar. Blijf thuis bij klachten van neusverkoudheid of hoesten, keelpijn of koorts. Let op elkaar en zorg voor elkaar. Lees ook onze tips voor veilig wandelen en fietsen.

Fietsroutes, bron Routes in Brabant
paaltje met markering wandelknooppunt. Bron VisitBrabant.nl
Wandelend paar in de bossen. Bron VisitBrabant.nl
Plan je route
Veilig wandelen
Veilig fietsen banner
Wat valt er nog meer te beleven

 

inspiratie onder de bomen

Reserveer nu

Een verblijf bij Arbores is verrassend anders

+31 (0)6 20 60 34 42
Hoofdstraat 42, Hoogeloon
karin@bb-arbores.nl
inspiratie onder de bomen

Reserveer nu

Een verblijf bij Arbores is verrassend anders

14 + 3 =