Kom als de “nieuwe jij” terug van dit heerlijke weekend. In dit weekend word je van buiten en van binnen een ander mens! De kosten voor 2 personen zijn € 375 excl. de kosten voor Flekkappers.

Dit arrangement is te boeken vanaf 2 personen. Laat je verrassen samen met je partner of een groep vriendinnen. Voor meer personen vraag naar onze aanbieding. Wat jullie willen staat voorop.

In dit arrangement kun je kiezen uit een van de vier verwenpakketten van Flekkappers. Deze pakketten zijn speciaal voor gasten van Arbores samengesteld. De kosten van Flekkappers zijn ter plaatse te voldoen.

Dit arrangement bestaat uit:

  • 2x overnachting inclusief ontbijt;
  • Welkomstdrankje op de dag van aankomst. (diner 1e avond zelf in te vullen)
  • Na het ontbijt gaan jullie lekker een stuk wandelen in de omgeving van Hoogeloon. Je waait lekker uit en onderweg kun je gebruikmaken van de lunch bij Grand Café Restaurant De Gouden Leeuw in Vessem. Je kunt vrij kiezen uit 1 van de gerechten van de lunchkaart.
  • Op de terugweg ga je naar Flekkappers (op 300m van onze B&B) waar je geniet van een van de verwenpakketten (graag vooraf de keuze maken ivm tijdplanning)
  • De dag wordt afgesloten met culinaire hoogstandjes van restaurant D’ouwe Tramhalte in Duizel. Gasten van Arbores worden door D’ouwe Tramhalte extra’s verwend.